Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми работи тракшана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Предполагам и ти си виждал какво ли не.Мой познат си купи 156 и ме викна да я видя.На мястото на въздушната възглавница на пасажера имаше бирена кутийка.Половината лампи по таблото бяха с орязани кабели и бандажирани
    Така че...джамбазина е способен на всичко
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ами колеги нито на ръчната нито на АБС-а ми свети и маи ще се хвърля във егати приключението знаех си аз да не вземам кола от софийска автокъща ама станалото стана,дано да фалира деиба и нещасника кой знай колко души е изгорил.

Comment

Колега, алфата ти автоматик ли е?
        Alfa Romeo 164 2.0TS на части

Comment

Първоначално публикувано от bodolei Покажи съобщение
          Ами колеги нито на ръчната нито на АБС-а ми свети и маи ще се хвърля във егати приключението знаех си аз да не вземам кола от софийска автокъща ама станалото стана,дано да фалира деиба и нещасника кой знай колко души е изгорил.
          Не бързай да се шашкаш. Първо възстановете веригите на индикаторите. Те вероятно ще светят постоянно. Проверете после захранването на централата и опитайте да и пуснете диагностика.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Аз имам подобен проблем при пробоксуване светка индикацията на ASR-а,но не и тази на TCS-а също така и при даване на контакт не свети,но при мен ABS-а работи.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
              Аз имам подобен проблем при пробоксуване светка индикацията на ASR-а,но не и тази на TCS-а също така и при даване на контакт не свети,но при мен ABS-а работи.
              При теб най-вероятно само индикацията ти не работи.
              При колегата трябва да се подходи методично, както казва Myato и може да се окаже, че проблемът не е толкова голям. Нищо чудно да се касае само за неработещ/прекъснал датчик на някое колело. На джамбазинът му е било по-лесно да маскира проблема, вместо да го реши.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Да дано да е само от това,но и аз също кото теб ще чакам малко по добро време,че на този студ не ми се разглобява.

Comment

Автоматик е и утре ще търся кой да я види че това не ми дава мира

Comment

А скоростомера ти работи ли, защото при мен се оказа студена спойка в централата на АБС но ако попаднеш на правилният човек ще ти възстанови всичко.

Поздрави
                    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Working...
                    X